tag:blogger.com,1999:blog-2838849168332927712.post7674450147877034430..comments2023-08-04T16:42:29.035+02:00Comments on aglio-e-olio: Kurka po kijivszkePolyhttp://www.blogger.com/profile/07030334973402617259noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2838849168332927712.post-45948003034930164862009-12-13T19:40:58.823+01:002009-12-13T19:40:58.823+01:00Igen, így van, semmi sajt! Így ismerte meg a világ...Igen, így van, semmi sajt! Így ismerte meg a világ ezt az ételt még valamikor 1914 előtt. A Dobos C. József-féle szakácskönyben is mintha benne lenne. A combcsont persze csak dekoráció. S ha még a csirke húsa is igazi lenne! Sajnálom a fiatalokat, hogy csak kevesen ismerhetik meg közülük az eredeti ízeket, mint amilyen egy hagyományos baromfiudvarban felnőtt csirke húsáé. De félre a nosztalgiával, biztos nagyon finom volt, igazi ünnepi étel. Üdv: PodruzsikAnonymousnoreply@blogger.com