2011. június 26., vasárnap

Miért éppen Szarvas?


Egy kedves barátom és családja látható a képen, aki ezt írta magáról:

"Béla és Mónika két gyermekükkel, Borbálával és Boldizsárral, illetve állandó és elmaradhatatlan útitársukkal, a család barátjával, Evelinnel jelentkezik az állásra.
Tizenöt éves kora óta 44 országban járt, köztük Norvégiában, Izraelben és Indiában is. A gyerekek is nagy utazók, Európa számos országában jártak már. Béla rendszeres szerzője a Turista Magazinnak, fotói pedig több kiadványban megjelentek már.
A család valójában turisztikai élmény-ellenőr volt mindig is: járják a világot és az országot, tengerszinttől a hegycsúcsokig, Holt-tengertől a Himalájáig, a szelíd pannon domboktól a bájos alföldi csodarétekig. Minden érdekli őket, ami kötődik egy tájhoz, egy helyhez, egy városhoz: a hely szelleme és a helyi ízek, kis múzeumok és nagy holtágak, csendes szemlélődés és aktív kikapcsolódás, kultúrhistória és vendégszerető néplélek. Bárhol jól tudják érezni magukat. De ők most mégis Szarvas városába vágynak. Hogy miért, kiderül majd a következő blogbejegyzésekből.
(és mégvalami: lájkoljátok a Miért éppen Szarvas oldalt a facebookon.
http://www.facebook.com/szeretemszarvast
és ott még szavazhattok a képünkre!)"


A lényeg, hogy még van egy pár óra, a szavazásból, és ha sikerül minél több szavazatot kapniuk, akkor remek kis élménybeszámolókat lehet majd olvasni Béla tollából, a blogján. Kérem, aki erre jár, legyen szíves szavazzon!
Köszi

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...