2009. augusztus 25., kedd

Válasz!


Már egyszer válaszoltam posztban egy megjegyzésre és íme még egy!
Még nem fordult velem elő, hogy a blogra feltett receptek, fényképek valódiságát bárki megkérdőjelezte volna.
Most megtörtént és bevallom nagyon rosszul esett!
Ezt kaptam, egy "névtelen"-től. "És még a távtartó műanyag "asztalka" is benne van a közepében...biztos, hogy te sütötted? Mert bótinak tűnik..." :(
Hogy ez a bejegyzés magyarázkodásnak tűnik? Hát lehet, de valahogy úgy érzem meg kell védenem a mundér becsületét!
Még egyetlen recept sem került fel úgy a blogra, hogy azt ne én készítettem volna el, és talán ezt bizonyítják, a hol így, hol úgy sikerült képek, és a néha hosszabb szünet, ami két bejegyzés között eltelik.
Igen ettem már "bóti" pizzát, mint ahogy azt oly sokan megtesszük, ha nincs kedvünk főzni, vagy egyszerűen csak megkívánjuk, és igen valóban eltettem a dobozt és a műanyag izét, még mindig megvan :) praktikus okok miatt.
Nem is tudom, talán, ha azt írja valaki, hogy nem néz ki jól, vagy te jó ég ez borzasztó lehet belefér, mert nincs két egyforma ember és mindenkinek más az ízlése. De, az, hogy valaki "lebótizza" a saját sütésű pizzámat, amin ráadásul a saját kertemben termesztett zöldségek vannak???!!! Ez nagyon fájt.
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen megjegyzés ilyen nagyot tud ütni!


Kép innen.

8 megjegyzés:

trinity írta...

Ez benne van sajnos a pakliban...Mármint a gonoszkodó, névtelen megjegyzések. (Nem véletlen az sem, hogy névtelen marad a gyávája....) Én a helyedben nem törődnék vele-mindenkinél be-becsúszik hasonló előbb vagy utóbb.
Rá se ránts!!!!

Viktoria írta...

Kb. 2 hete történt, hogy kaptam egy mailt. A moussaka receptemet akarta valaki a saját Santorinivel foglalkozó holnapjára feltenni. Mondtam oké, de legyen link, hogy honnan van. Azt mondta video is lesz az elészítéséről. Gondolom ő megfőzi otthon és levideózza majd felteszi az oldalra azt is. Kértem, hogy dobjon egy mail-t ha feltette az oldalára, hogy meg tudjam kukkantani.
Aztán kaptam egy NÉVTELEN megjegyzét, hogy borzasztó sokáig tart elkészíteni (leírtam a postban), a besamelt ki kellett dobnia, és, hogy biztos, hogy ennyi tej kell hozzá. Válaszoltam a kommentelőnek, hogy igen biztos, mindig így készítem stb., stb. Ő persze nem válaszolt többé.
Kis gondolkozás után rájöttem, hogy valószínűleg a névtelen valaki az aki a moussaka receptemet akarta. Az óta sem kaptam mailt az illetőtől, hogy feltette a receptemet a holnapjára, sőt benéztem és teljesen más recept van fent, plusz egy video a youtube-ról ahol egy görög nénike készíti a moussakát.
Erről ennyit. Akkor bosszantott, hogy hogy nem sikerülhetett neki, mikor mindig ugyanúgy csinálom ahogy leírtam. Után az bosszantott, hogy válaszra se méltatta a válaszomat. Most meg már egyáltalán nem érdekel a dolog, valószínű nem rendelkezik megfelelő hozzárétéssel a főzéshez?????
Ezzel a sok mindennel csak azt akartam mondani, hogy irigyek, féltékenyek és rosszakarók mindig vannak.

Éva írta...

Sajnos azt meg kell tanulni, hogy aki kiteszi az életét a netre - még ha az életének csak a konyhai részét is, és akkor a csakot nagy-nagy idézőjelbe teszem, hiszen azzal a fejlövéssel, amivel te, én és a többi gasztroblogger rendelkezik konyha téren, a mi konyhai életünk egyáltalán nem a csak kategóriába tartozik -, számítania kell ilyen és hasonló megjegyzésekre. Nekem a három év alatt egy ilyen jutott, és igen, nekem is rosszul esett. De hidd el, hogy egyfelől az ilyen alakok ignorálása a legjobb megoldás, másfelől attól a te pizzád még finom lesz, hogy vannak idióta emberek. Szóval semmi picsogás, semmi könnyes poszt, inkább süss egy jó muszakát, hadd szóljon!:)))

Poly írta...

Köszönöm a kedves hozzászólásokat!
Igen már beláttam, hogy túlreagáltam a dolgot, de tegnap jól esett leírni :)
Ma már máshogy látom a világot és nem csüggedek :) főzök és sütök tovább, és ha valakinek nem tetszik az csinálja jobban!

Jucy írta...

Tulajdonképpen veheted bóknak is, hogy már olyan jól néz ki mint a bolti :) ... Bár tapasztalataim szerint a boltiból általában csöpög a zsír, igaz külsőleg nem látszik néha.

Gabojsza írta...

Én is kaptam már olyan, de olyan kemény kommentet, hogy egész nap rossz kedvem volt tőle...persze, névtelen volt...de nem kell a szívedre venned, nem érdemes. A pizzád meg gyönyörűséges, még ha dobozban is van, biztosan a boltba vitted benne...:-)

Poly írta...

Olyan kedves mindenki :) Köszönöm! Gabojsza: igen, ebédre vittem a boltba :) csak nagyon tetszett és még előtte csináltam róla egy-két képet

Névtelen írta...

Eszembe sem jutna hogy bolti, inkább éttermi :)
Na de viccet félretéve, biztosan azért gondolta az illető, mert papírdobozban van. Valahol érthető, mert én sem tenném papírdobozba az itthon sütütt pizzámat, mert elkészítve egy ilyen finomságot vétek így bemutatni.
De ha siettél a melóba, akkor elnézhető :)

További szép napot!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...