2010. november 24., szerda

Kifőztük Karácsony!

Még valamikor, a nyár közepén érkezett, egy kedves felkérés a Kifőztük! csapatától, hogy terveznek egy karácsonyi különkiadást, és, hogy szeretnék-e részt venni benne! A részvétel nemes célt is szolgál, mert az újsággal adománygyűjtő akciót hirdetnek!
A befolyt adományok a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével jut el a rászoruló gyerekekhez és családjaikhoz. Mára már csekélynek egyáltalán nem mondható összeg gyűlt össze a "Karácsonyi fa" alá.
Én egy téli fűszerezésű Túrós fonott kaláccsal vettem részt, a 115 ismert és népszerű blogger nevével fémjelzett Karácsonyi újságban.
A teljes receptet, a letölthető újságban lehet elérni. Ezen kívül karácsonyi ételek, italok, karácsonyi gasztro- és kézműves ajándékötletek kaptak helyet a kiadványban.

Az adományozásról és az akcióról, részletes leírást a Kifőztük Karácsony honlapján olvashat, az, akit érdekel egy ilyen szép, és nemes összefogás.
Ezúton is köszönöm a szervezőknek, hogy részt vehettem a kezdeményezésben és egy picit az én érdemem is lehetett, hogy a hatalmas érdeklődést és sikert magáénak mondható kiadvány létre jött.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...