Nem tudok leszokni arról, hogy megvegyek mindenféle főzős újságot! Már egy hete megvettem, de csak ma néztem bele, és megint megfogadtam, hogy nem veszem meg többet!
A következő fantasztikus kreációt találtam benne:
Kolbászos szélesmetélt rákmártással!!!!!!!!!!
És itt jön a nagy kérdés, hogy hogyan kerül a csizma az asztalra???
Vagy kolbász vagy rák?
Még nem tűnt fel, hogy a kettő picit üti, elnyomja egymást?
Én is kísérletező típus vagyok összerakok néha olyan dolgot, ami másnak eszébe se jutna, és még jól is sikerül :) Na, de a kolbász és a rák????
Ha jól tudom :) a kolbász egy erősen fűszeres húskészítmény, amivel semmi gondom, mert igazán jól tud ízesíteni egy-egy ételt, vagy csak úgy meleg-hideg szendvicsbe, paradicsommal, paprikával el tudom képzelni.
A rák szintén jó választás, csak egy laza fokhagymás tésztához, citrommal, petrezselyemmel, vagy rákkoktélban! De a kettő együtt, még a hideg is kiráz!
A rák "finom", kecses ízű, a kolbász meg erőteljes, kicsit agresszív, és mint tudjuk csak a mesébe jön össze a királylány a parasztlegénnyel :)
1 megjegyzés:
Bár furcsán hangzik, ízre mégis lehet, hogy jó. Meg kellene kóstolni. Például a spanyol konyha rendszeresen használ kolbászt (chorizo) tenger gyümölcseivel, hallal párosítva. Tegnap este egy gourmet vacsorán voltam, ahol a lassú tűzön sült malacot kaviárral ettünk. Én nem idegenkednék a párosítástól. :-)
Megjegyzés küldése