2009. június 17., szerda

Ismét egy csizma az asztalon!

Nem tudok leszokni arról, hogy megvegyek mindenféle főzős újságot! Már egy hete megvettem, de csak ma néztem bele, és megint megfogadtam, hogy nem veszem meg többet!
A következő fantasztikus kreációt találtam benne:
Kolbászos szélesmetélt rákmártással!!!!!!!!!!
És itt jön a nagy kérdés, hogy hogyan kerül a csizma az asztalra???
Vagy kolbász vagy rák?
Még nem tűnt fel, hogy a kettő picit üti, elnyomja egymást?
Én is kísérletező típus vagyok összerakok néha olyan dolgot, ami másnak eszébe se jutna, és még jól is sikerül :) Na, de a kolbász és a rák????
Ha jól tudom :) a kolbász egy erősen fűszeres húskészítmény, amivel semmi gondom, mert igazán jól tud ízesíteni egy-egy ételt, vagy csak úgy meleg-hideg szendvicsbe, paradicsommal, paprikával el tudom képzelni.
A rák szintén jó választás, csak egy laza fokhagymás tésztához, citrommal, petrezselyemmel, vagy rákkoktélban! De a kettő együtt, még a hideg is kiráz!

A rák "finom", kecses ízű, a kolbász meg erőteljes, kicsit agresszív, és mint tudjuk csak a mesébe jön össze a királylány a parasztlegénnyel :)

1 megjegyzés:

Gabojsza írta...

Bár furcsán hangzik, ízre mégis lehet, hogy jó. Meg kellene kóstolni. Például a spanyol konyha rendszeresen használ kolbászt (chorizo) tenger gyümölcseivel, hallal párosítva. Tegnap este egy gourmet vacsorán voltam, ahol a lassú tűzön sült malacot kaviárral ettünk. Én nem idegenkednék a párosítástól. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...