- 15 C. Ez azért egy kicsit már túlzás. Azt hiszem egyetlen megoldás van túlélni ezt a nagyon-nagyon hideget:
FORRÓ CSOKOLÁDÉ!!!!
A lényege, hogy meleg legyen, selymes legyen, édes, nagyon édes legyen, és a tetején legyen pár szem házi mályvacukor. Ennél többre nincs is szükség, egy hideg téli reggelen.
Vigyázat! a leírt mennyiséget nem egy főre számoltam :)
7 dl tejet, egy rúd fahéjjal, két teáskanál méz, két teás kanál barna cukor, egy teáskanál vanília és rum kivonat. Felteszem a gázra és beleteszek egy tábla mentás étcsokoládét. Fontos, hogy csokoládé minél teljesebb csoki legyen, tejcsoki nem jó hozzá. Mikor a csoki elolvadt akkor van kész.
Bögrébe töltöm, és a tetejét pár szem házi készítésű mályvacukorral díszítem. Ez teszi tökéletessé az élményt!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése