2009. február 21., szombat

Segíííítsééég!!!!!

Ha még egyszer meglátom a TV Paprika-n, hogy Bede Robi sonkás miújságot csinál hangosan fogok zokogni. Nem tudok úgy a TV Paprika-ra kapcsolni, hogy ne Bede Robit kéne néznem, azon belül is a sonkás miújságját. Borzalmas!!!
Tényleg nincs más? Tényleg nincs pénz másra??
Sok főzős műsort nézek, itt is, ott is a "kábelen". Ez az adó ugye azért van, hogy összegyűjtse a legjobb, legérdekesebb gasztro műsorokat. Néha sikerül is nekik, egy-két nézhető műsort összeszedni, de tényleg csak néha! Az igazi sztárséfek műsorára valószínű nincs pénz, ami nem is lenne baj, mert nem csak ők léteznek.
Arra talán lenne egy kis pénz, hogy igényes saját műsorokat készítsenek. Kamerájuk van, berendezés van, műsoridő van, akkor hol a hiba?? Talán ott, hogy nincs egy normális kameraérzékeny ember, aki még főzni is tud?
A "kicsik" (Tomi, Zoli) alakulnak, bár még beszédtanárra szükség van ...
Fő attrakciójuk, a mi Robink. Ő minden képzeletet felülmúl. Honnan szedték ezt az embert. Szédületes önelégültséggel tudja előadni magát. Minden kreativitás, beszédtudás, és úgy általában tudás nélkül. Bármelyik gyakorló háziasszony, akit az utcáról csak úgy találomra behívnának simán lefőzné. És ő az TV Paprika "arca", félelmetes. De ha már itt van, és őt kell nézni, akkor könyörgöm csak egy pici szerénységet kérek!
A Bede Robi típusú szakácsok figyelmébe ajánlanám A bűvös szakács egyik általam nagyon kedvelt "Pofonok" című cikkét!

4 megjegyzés:

Andi írta...

:-)

Névtelen írta...

Nem mondanám hogy a "kedvencem", de ennyire azért nem irritál, mint téged! Semmi bajom vele, nem találom önelégültnek, ahogy nézem, ő egyszerűen: ilyen! Engem nem bántott. Téged igen? Én már pedig a "koktél percek"-től kapok sikítófrászt egymás után kilencszer! Nem érdekel! Ennyiszer meg pláne nem! De igazad van: egyre rosszabb és unalmasabb a színvonal. És ebben még a Bede - aki legalább tényleg főz...

Névtelen írta...

Bede elvielhetlen bunkó,aki főzni sem tud, de sütni aztán végképp nem. Amikor a massza szót kimondja (félpercenként)már rosszul vagyok. Nem az a megoldás, hogy ne nézzem, ha nem találom jónak. Profi szakácsokkal, és valódi cukrászokkal kéne műsorokat csinálni. Nem olyanokkal, akik a rizottót előre megfőzött rízsből csinálják például. Aki meg ezeket a műsorokat és arcokat szereti, hát az magát is minősíti.
Rita

Annamari írta...

Ki ez a Bede Robi?! Erdélyben van TV Paprika? Végülis nem kéne megkérdezzem, mert tévét úgyis ritkán nézek, akkor is azt, amit a Zuram néz, mert én soha be nem kapcsolom magamtól... csak érdekel, hogy miért vagy annyira ki szegény párára. :-D mondjuk, én többek között azért is szoktam le a tévézésről, mert ha pl. gasztroműsorokat veszünk, nem tetszett, hogy, ahogy egy előttem szóló mondta, a rizottót előrefőzött rizsből főzik, de amúgy meg általában elalszom a tévé előtt. Ha már erről beszélünk, én szegény Lacibácsi receptjeitől meg erőltetett műsoraitól kaptam örökké a hülyét. Ő még megjelenik valahol? Kik az új sztárszakácsok?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...